Overzicht van kosten en flexibiliteit voor jouw bedrijf

Geplaatst op 14-10-2024 - gewijzigd op 14-10-2024

Cloudoplossingen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken voor bedrijven die willen groeien en tegelijkertijd efficiënt en flexibel willen blijven. Bij InternetToday begrijpen we dat het kiezen van de juiste cloudservices en licenties ingewikkeld kan zijn, vooral met de vele opties die beschikbaar zijn. In deze blog geven we een helder overzicht van onze cloudproducten en licenties, inclusief wat deze kosten en hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen.

De voordelen van cloud diensten

Voordat we ingaan op de producten die wij aanbieden, is het goed om te weten waarom cloudservices een slimme investering zijn. De belangrijkste redenen zijn flexibiliteit, kostenbesparing en schaalbaarheid. In plaats van grote bedragen vooraf te investeren in hardware en servers, betaal je met cloudoplossingen een vast bedrag per maand, afhankelijk van wat je nodig hebt. Dit betekent dat je je infrastructuur kunt aanpassen naarmate je bedrijf groeit, zonder extra kosten voor onderhoud of apparatuur.

Bij InternetToday bieden we verschillende licenties en cloudoplossingen aan die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.

CloudLinux OS shared pro: de beste keuze voor kracht en stabiliteit

Als je een betrouwbare, stabiele omgeving nodig hebt om websites of apps op te hosten, dan is CloudLinux OS Shared Pro een uitstekende keuze. Dit besturingssysteem zorgt ervoor dat elke gebruiker op jouw server zijn eigen 'geïsoleerde' ruimte heeft, waardoor anderen geen invloed hebben op de prestaties als er een probleem optreedt. Het biedt extra veiligheid en voorkomt dat zware taken op de server anderen vertragen. Voor bedrijven die meerdere websites hosten of een webhostingbedrijf beheren, is dit een ideale oplossing.

Kosten: € 19,59 per maand.

Met deze prijs investeer je in een betrouwbaar systeem dat jouw klanten tevreden houdt en de kans op downtime of problemen minimaliseert. Dit zorgt er weer voor dat jouw bedrijf zonder zorgen verder kan groeien.

CloudLinux OS shared: stabiele prestaties voor een betaalbare prijs

Wil je wat kosten besparen, maar toch profiteren van de voordelen van CloudLinux? Dan is CloudLinux OS Shared een geweldige optie. Dit besturingssysteem biedt veel van dezelfde voordelen als de Pro-versie, zoals stabiliteit en veiligheid, maar voor een lagere prijs. Het is ideaal voor kleinere bedrijven of ondernemingen die net beginnen met het uitbreiden van hun online aanwezigheid.

Kosten: € 16,00 per maand.

Met CloudLinux OS Shared krijg je dezelfde betrouwbaarheid en prestaties, maar houd je tegelijkertijd de kosten laag. Perfect voor bedrijven die efficiënte cloudoplossingen nodig hebben zonder een groot budget.

Waarom kiezen voor InternetToday?

Bij InternetToday bieden we niet alleen deze krachtige besturingssystemen aan, maar ook uitstekende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je investering haalt. Of je nu net begint of je bedrijf wilt opschalen, wij bieden de juiste cloudoplossingen die passen bij jouw unieke situatie. En met flexibele licenties zoals CloudLinux OS kun je op elk moment upgraden of aanpassen wanneer jouw bedrijfsbehoeften veranderen.

Kort samengevat:

Wil je meer weten over hoe deze producten jouw bedrijf kunnen helpen om te groeien en flexibeler te werken? Neem contact met ons op en ontdek welke cloudoplossing het beste bij jou past.