Betrouwbaar, flexibel, bereikbaar en pure passie

We gaan terug naar het jaar 2001, managed hostingprovider InternetToday zag in dat jaar het levenslicht. Wat toen begon als een start-up op een zolderkamer is in rap tempo uitgegroeid tot een van de grotere managed serviceproviders van Nederland. Wij zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een kwaliteitsprovider met een pure passie voor techniek. Hoe we dat hebben bereikt? Naast onze passie hebben we altijd goed geluisterd naar wat onze klanten willen. Hierdoor leveren we de diensten waar mensen naar op zoek zijn. Daarnaast zorgen onze persoonlijke benadering en bereikbaarheid ervoor dat we een hoge klanttevredenheid hebben.

21 jaar
ervaring

10.000+
klanten

75.000+
websites

Ons doel is klanttevredenheid

Sinds 2001 is het bergop gegaan met de managed hostingoplossingen van InternetToday. We hebben inmiddels ruim 10.000 klanten en we hosten meer dan 75.000 websites. Onze kracht is dat we meedenken met onze klanten, dat we snel schakelen en dat we service verlenen zoals het hoort. Met ons team van ervaren medewerkers opereren we vanuit 3 verschillende datacenters in Nederland. We beheren dedicatedservers , servers in onze public- of privatecloud of servers die je bij AWS, Azure of derden host met maar één doel: klanttevredenheid!

Elke klant is maatwerk

Met een verscheidenheid aan klanten, zoals KPN, Aegon, Armin van Buuren, PublicView en Jardin laten we zien dat we in veel verschillende branches opereren. Iedere klant vraagt bij ons om een andere aanpak en dus benadering. En omdat we deze benadering goed onder de knie hebben, voelt iedere klant zich bij ons thuis. Of het nu gaat om onze cloud, bare metal servers, security, live stream, on-demand, CDN (Content Delivery Network) of narrowcasting; elke klant is bij ons maatwerk.

ICT techniek & duurzaamheid

Het wordt vaak onderschat, maar `het internet` verbruikt ontzettend veel energie. Het zijn met name de enorme datacentra die door toedoen van de strenge klimatologische en veiligheidseisen, veel stroom verbruiken. Hoe innovatiever en moderner het datacenter is dat de servers huisvest, hoe `groener` uw website is. En omdat we onszelf én onze klanten graag zo duurzaam mogelijk zien opereren zetten we ons actief in voor het verlagen van de CO2 emissie én het energieverbruik van onze diensten én die van de ICT sector in het algemeen. We selecteren onze leveranciers en ons materiaal daarom zorgvuldig, en zijn we vooraanstaand deelnemer van de Clean Bits initiatieven.

Ons team van specialisten

Robin Waarts
Directeur

Robin Waarts

Jeroen Kropfeld
Customer Services

Jeroen Kropfeld

Jeffrey van der Meulen
Customer Services

Jeffrey van der Meulen
Maak kennis met ons team