Registreer je domeinen zonder fysieke aanwezigheid in het land.

Geplaatst op 09-10-2024 - gewijzigd op 09-10-2024

Het registreren van internationale domeinnamen kan lastig zijn door de geografische eisen van sommige landextensies (ccTLD's). Veel landen vereisen dat je een fysieke aanwezigheid in het land hebt om een domeinnaam te kunnen registreren. Dit is waar de Local Presence Service, ook bekend als Trustee Service, van InternetToday uitkomst biedt. Wij helpen je om domeinnamen te registreren zonder dat je zelf een vestiging in het betreffende land hoeft te hebben.

Wat is een Local Presence Service?

Een Local Presence Service is een dienst die bedrijven in staat stelt om domeinnamen te registreren in landen waar geografische eisen gelden. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een lokale contactpersoon in dat land om de registratie te voltooien. Veel populaire landextensies, zoals .DE voor Duitsland, .FR voor Frankrijk, of .IT voor Italië, vereisen een lokaal adres. Zonder deze service zou het voor bedrijven zonder vestiging in het betreffende land onmogelijk zijn om deze domeinen te registreren.

Waarom kiezen voor een Local Presence Service?

Wanneer je met je bedrijf internationaal wilt groeien, is een land-specifieke domeinnaam belangrijk voor je online strategie. Een Trustee Service zorgt ervoor dat je de geografische beperkingen van bepaalde ccTLD's kunt omzeilen. Dit biedt je merk niet alleen geloofwaardigheid in een lokale markt, maar ook betere zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Door het gebruik van onze Local Presence Service kun je populaire domeinen zoals .DE, .FR, .IT, .ES, .NL, en vele andere ccTLD's registreren. Dit stelt je in staat om online aanwezig te zijn in landen waar je anders geen toegang tot de domeinregistratie zou hebben vanwege de vereisten van de lokale registry.

Belangrijkste Voordelen van de Local Presence Service

  • Geen lokale vestiging nodig: Je kunt eenvoudig domeinnamen registreren zonder een fysieke locatie in het land.
  • Toegang tot waardevolle ccTLD's: Krijg toegang tot populaire domeinnaamextensies zoals .DE, .FR, .IT, .ES, en .NL
  • Versterk je merk wereldwijd: Verhoog de zichtbaarheid van je merk in specifieke landen met lokaal geregistreerde domeinen.
  • Snel en betrouwbaar: Onze dienst zorgt voor een soepele en snelle domeinregistratie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lokale juridische of administratieve eisen.
  • Betere SEO-prestaties: Door een lokaal domein te registreren, verhoog je je kansen om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines in dat land.

Hoe werkt onze Trustee Service?

Wanneer je gebruik maakt van onze Trustee Service, wijzen we een betrouwbare lokale contactpersoon toe die voldoet aan de eisen van de domeinregistry in het land waar je de domeinnaam wilt registreren. Deze contactpersoon fungeert als jouw lokale vertegenwoordiger, waardoor je het domein kunt registreren alsof je zelf in dat land gevestigd bent. Dit proces verloopt snel en eenvoudig, zodat je zonder enige moeite jouw internationale domeinnamen kunt vastleggen.

Waarom InternetToday kiezen voor Local Presence?

Met jarenlange ervaring in de domeinregistratie-industrie is InternetToday dé partner voor bedrijven die wereldwijd willen uitbreiden. Onze Local Presence Service stelt je in staat om de belangrijkste ccTLD's te registreren, zonder dat je zelf een fysiek adres in dat land hoeft te hebben. Ons team zorgt ervoor dat je domeinregistratie volledig voldoet aan de lokale regelgeving, en we werken samen met betrouwbare partijen zoals notarissen en advocatenkantoren.

Laat je bedrijf internationaal groeien met de juiste domeinnamen

Of je nu een .DE-domein voor Duitsland, een .FR-domein voor Frankrijk, of een andere landextensie wilt registreren, onze Local Presence Service maakt dit eenvoudig. InternetToday biedt een oplossing voor bedrijven die geen lokale vestiging hebben, maar wel hun online aanwezigheid wereldwijd willen versterken met specifieke ccTLD's. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze Trustee Service en ontdek hoe wij je kunnen helpen met je domeinregistratie in het buitenland.

Contact

Bel onze support op via: +31 (0)88-7507000 of stuur een e-mail om te ontdekken hoe we je kunnen ondersteunen bij je internationale domeinregistraties. Met InternetToday ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare domeinregistratie, waar ook ter wereld.