Managed Services: een stap naar efficiënt IT-beheer

Geplaatst op 30-07-2024 - gewijzigd op 08-08-2024

In de razendsnelle digitale wereld van vandaag is efficiënt IT-beheer essentieel om concurrerend en succesvol te blijven. Bij InternetToday begrijpen we hoe belangrijk het is om je IT-infrastructuur soepel en betrouwbaar te laten functioneren. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan managed services, ontworpen om jouw IT-beheer te optimaliseren en te vereenvoudigen. In deze blog bespreken we de voordelen van managed services en waarom het een slimme keuze is voor jouw bedrijf.

Wat zijn managed services?

Managed services omvatten het uitbesteden van bepaalde IT-functies en -processen aan een externe dienstverlener. Dit kan variëren van netwerkbeheer en beveiliging tot dataopslag en cloudoplossingen. Bij InternetToday nemen we de verantwoordelijkheid voor deze diensten op ons, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. Met onze drie kernwaarden - Duidelijk, Persoonlijk en Betrokken - als leidraad, bieden we niet alleen services, maar bovenal partnerschap.

De voordelen van managed services

Kostenbesparing

Het beheren van een interne IT-afdeling kan kostbaar zijn. Door te kiezen voor managed services, bespaar je op personeelskosten, training en infrastructuur. Onze diensten zijn schaalbaar en aanpasbaar aan de behoeften van jouw bedrijf, wat resulteert in een efficiënter gebruik van middelen.

24/7 ondersteuning en monitoring

IT-problemen kunnen zich op elk moment voordoen. Met onze managed services heb je toegang tot 24/7 ondersteuning en monitoring. Dit betekent dat problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost, vaak voordat ze jouw bedrijfsvoering kunnen verstoren. Ontdek meer over onze voortdurende ondersteuning hier.

Toegang tot expertise

Onze managed services bieden toegang tot een team van ervaren IT-professionals. Dit betekent dat je profiteert van de nieuwste technologieën en best practices zonder de kosten van voortdurende training en certificering. Meer weten over hoe ons team je kan helpen? Bezoek onze managed services pagina.

Verbeterde beveiliging

Cybersecurity is een groeiende zorg voor bedrijven van alle groottes. Onze managed services omvatten geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals real-time en monitoring. Zo ben je altijd beschermd tegen de nieuwste bedreigingen. Lees meer over onze beveiligingsoplossingen hier.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Bedrijfsbehoeften veranderen constant. Onze managed services zijn ontworpen om met je mee te groeien. Of je nu extra ondersteuning nodig hebt tijdens piekperioden of je infrastructuur wilt uitbreiden, wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Bekijk hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.


Service Level Agreement bij je managed services?

Een Service Level Agreement (SLA) legt vast wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Zo krijg je bijvoorbeeld een apart telefoonnummer en e-mailadres, zodat je voorrang krijgt op andere klanten die geen, of een lagere Service Level Agreement hebben. In een SLA verplichten wij ons om binnen een bepaalde tijd je probleem te verhelpen, ook (afhankelijk van je SLA) buiten kantoortijden. Bekijk de voordelen van een SLA. 

Waarom kiezen voor InternetToday?

Bij InternetToday staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Onze managed services zijn erop gericht om jouw IT-beheer te optimaliseren en jouw bedrijf te laten groeien. We werken nauw met je samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Onze Managed Services omvatten een breed spectrum aan domeinen, waaronder netwerkbeheer, hardware onderhoud, software-updates en -beveiliging, systeemconfiguratie, prestatiebewaking en ondersteuning van webapplicaties. Met een diepe passie voor technologie staan we klaar om je bedrijf te ondersteunen met deskundige kennis.

Wil je volledig ontzorgt worden en geen omkijken meer hebben naar het beheer of wil je bepaalde zaken nog zelf doen? Het kan allemaal bij InternetToday! Ben je benieuwd hoe jij gebruik kunt maken van onze Managed Services? Neem dan contact op met een van onze specialist! Bezoek onze managed services pagina voor meer informatie.

Neem contact met ons op