Managed Vulnerability Scan (MVS) in de spotlight

Geplaatst op 12-09-2024 - gewijzigd op 12-09-2024

In de wereld van cyberbeveiliging is het van groot belang om altijd een stap voor te blijven op potentiële bedreigingen. InternetToday biedt een geavanceerde oplossing voor dit probleem met onze Managed Vulnerability Scan (MVS). Deze technologie biedt je een gedetailleerd overzicht van belangrijke kwetsbaarheden binnen je meest kritieke infrastructuur, zodat je je beveiliging en compliance met vertrouwen kunt beheren.

Wat is een Managed Vulnerability Scan?

Een Managed Vulnerability Scan is een geavanceerde technologie die je real-time inzicht geeft in de beveiligingsstatus van je netwerk. Met onze scan krijg je toegang tot een periodieke controle die meer dan 66.000 kwetsbaarheden dekt. Deze scan helpt om een breed en diepgaand beeld te krijgen van de veiligheid van je systemen. Door de uitgebreide dekking en continue monitoring biedt de MVS een waardevol hulpmiddel om potentiële risico’s vroegtijdig te identificeren en te adresseren.

Waarom is continue monitoring van groot belang?

Beveiligingsdreigingen veranderen voortdurend, en zelfs met een goed beheerd systeem kunnen er kwetsbaarheden ontstaan tussen patchvensters door, of door onverwachte combinaties van software en applicaties. Een eenmalige scan is niet voldoende om je systeem te beschermen tegen deze dynamische bedreigingen. Onze Managed Vulnerability Scan biedt dagelijkse en geautomatiseerde controles, zodat je continu in control blijft en altijd up-to-date bent met de nieuwste informatie over kwetsbaarheden.

Hoe werkt onze scan?

Onze scan kan zowel periodiek als on-demand worden gestart. Het detecteren van kwetsbaarheden gebeurt via een externe sensor die buiten het netwerk wordt geplaatst, wat een objectieve beoordeling mogelijk maakt. Deze kwetsbaarheden worden vervolgens voorzien van een prioriteitsscore, zodat je gericht kunt handelen op basis van de ernst van de bedreiging.

Voor een volledig beeld van je interne infrastructuur kunnen individuele assets worden uitgerust met een software-agent die rechtstreeks rapporteert aan de scanner. Deze aanpak zorgt ervoor dat je geen cruciale kwetsbaarheden over het hoofd ziet en biedt je een gedetailleerd overzicht van je interne beveiligingsstatus.

Het dashboard: inzicht en rapportages

Met onze Managed Vulnerability Scan krijg je toegang tot een overzichtelijk dashboard dat geavanceerde rapportages en notificaties biedt. Dit dashboard maakt het gemakkelijk om je risico’s te begrijpen en te bepalen welke kwetsbaarheden prioriteit hebben. De combinatie van real-time gegevens en uitgebreide rapportage helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen en je beveiligingsstrategie effectief aan te passen.

Voordelen van Managed Vulnerability Scan

  • Real-time inzicht: Krijg actuele informatie over je netwerkbeveiliging.
  • Uitgebreide dekking: Scan meer dan 66.000 kwetsbaarheden en ontvang CVE-scores.
  • Continue monitoring: Automatiseer dagelijkse scans en blijf beschermd tegen nieuwe dreigingen.
  • Geavanceerd dashboard: Maak gebruik van uitgebreide rapportages en notificaties voor een helder overzicht.
  • Flexibiliteit: Start scans periodiek of on-demand en ontvang prioriteitsscores voor kwetsbaarheden.

Door te kiezen voor de Managed Vulnerability Scan van InternetToday, investeer je in een proactieve beveiligingsoplossing die je helpt om cyberdreigingen voor te blijven en je netwerk continu te beschermen. Met onze technologie krijg je niet alleen inzicht in je huidige kwetsbaarheden, maar ook de tools om effectief en efficiënt te reageren op potentiële risico’s.

Bezoek onze pagina van Licenties om de managed vulnerability scan aan te schaffen voor maar € 29,95! Mocht je vragen hebben over onze Managed Vulnerability Scan of wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het verbeteren van je netwerkbeveiliging? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.