Geweldige update van ons Virtuozzo platform

Geplaatst op 16-07-2024 - gewijzigd op 16-07-2024

We hebben geweldig nieuws voor je! Binnenkort gaan we een forse upgrade uitvoeren op ons Virtuozzo-platform, een van de meest betrouwbare en technisch vooraanstaande virtualisatiesoftware ter wereld. Bij InternetToday willen we altijd het beste voor jou en daarom investeren we in onze infrastructuur om je een nog betere ervaring te bieden.

Wat betekent deze update?

  1. Extra nodes
    We voegen extra nodes toe aan ons platform. Dit betekent meer capaciteit om de groeiende vraag te ondersteunen, waardoor jouw VPS nog stabieler wordt.
  2. Meer stabiliteit en redundantie
    Met de extra nodes zorgen we voor meer redundantie in ons systeem. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van jouw diensten, zodat je kunt rekenen op ononderbroken toegang en prestaties.
  3. Verbeterde snelheid
    Door onze infrastructuur te upgraden, kunnen we de snelheid van jouw VPS verhogen. Dit resulteert in snellere laadtijden en een soepelere gebruikerservaring voor jouw klanten.



Waarom deze upgrade?

De vraag naar onze VPS-diensten groeit snel en we willen er zeker van zijn dat we aan jouw verwachtingen blijven voldoen. Door onze infrastructuur uit te breiden en te verbeteren, kunnen we je blijven voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en snelle diensten.

Wat merk ik van deze upgrade?

Hier komt eigenlijk het beste nieuws: je merkt in principe niets van de upgrade zelf! Er is geen downtime en je diensten blijven ononderbroken beschikbaar. Je gaat enkel de verbeterde prestaties merken, met snellere laadtijden en een soepelere gebruikerservaring.


Ook een VPS van InternetToday?

Heb je nog geen VPS of wil je graag verhuizen naar een VPS hosting oplossing van InternetToday? Wij bieden je uitkomst! Je hebt al een VPS hosting oplossing vanaf € 13,00! Kijk voor meer informatie op onze speciale VPS pagina of stel zelf je VPS samen op basis van de specificaties die je nodig hebt. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw VPS? Neem dan contact met ons op!

Stel jouw VPS samen

Meer over Virtuozzo

Virtuozzo is een van de meest krachtige en flexibele virtualisatieplatformen die wereldwijd beschikbaar is. Er draaien meer dan 5 miljoen bedrijfskritische gevirtualiseerde omgevingen met Virtuozzo. Wij investeren doorlopend in onze platformen voor de snelste prestaties. Bovendien bieden we een uptime welke afgelopen jaren ruim 99,999% was, inclusief onderhoud aan de Virtuozzo-systemen. Dát is het voordeel van redundantie.

Neem contact met ons op