InternetToday zorgt voor nieuwe vleermuishuisjes in Spijkenisse

Geplaatst op 12-07-2024 - gewijzigd op 12-08-2024

Bij InternetToday zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de natuur. Daarom hebben we onlangs vleermuishuisjes rond ons pand opgehangen. Deze actie is een reactie op de toenemende nieuwbouwprojecten in Spijkenisse, waarbij veel vleermuizen hun natuurlijke verblijfplaatsen verliezen.

Vleermuizen spelen een grote rol in het ecosysteem. Ze helpen bij het bestrijden van insecten en dragen bij aan een gezond milieu. Met de nieuwbouwprojecten in de regio zijn veel van hun traditionele schuilplaatsen verdwenen zoals: zolders, spouwmuren, of zelfs verlaten gebouwen. Als bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid , vonden we het belangrijk om actie te ondernemen.

De vleermuishuisjes die we hebben opgehangen, bieden een veilige en geschikte plek voor vleermuizen om te wonen. Deze huisjes zijn speciaal ontworpen om vleermuizen een comfortabel en beschermd onderkomen te bieden, en we hebben ze strategisch geplaatst rondom ons pand om optimaal te profiteren van de natuurlijke vliegroutes van deze dieren.

We hopen dat onze inspanningen niet alleen de lokale vleermuizenpopulatie helpen, maar ook anderen inspireren om soortgelijke stappen te ondernemen. Bij InternetToday geloven we dat ieder bedrijf, groot of klein, een positieve impact kan hebben op het milieu en de gemeenschap.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze initiatieven en projecten. Samen kunnen we een verschil maken!