Prijsaanpassing CloudLinux

Geplaatst op 18-07-2024 - gewijzigd op 18-07-2024

We willen enkele belangrijke updates met betrekking tot CloudLinux OS 7 onder je aandacht brengen.

Zoals je wellicht weet, heeft CloudLinux 7 zijn end-of-life ondersteuning bereikt. Om ervoor te zorgen dat de servers waar CloudLinux op actief is de noodzakelijke updates en beveiligingspatches blijven ontvangen, heeft de leverancier een prijsverhoging aangekondigd.

Wij zien ons genoodzaakt om ons met deze prijsverhoging mee te bewegen. Per 1 augustus 2024 gaan we de prijzen verhogen met 15% naar € 18,40 als je server nog op CentOS7 draait (CloudLinux OS is gebaseerd op het CentOS operating system). Dit geldt overigens alleen voor servers zonder Cpanel en Plesk.

Als je Plesk of cPanel gebruikt i.c.m. CentOS7 wordt dit in de prijs meegenomen van deze cPanel en Plesk licenties. Hierover volgt meer informatie zodra wij meer informatie vanuit de leveranciers ontvangen.

De prijsaanpassingen hebben we op onze speciale 'Prijsaanpassingen'-pagina gezet. Voor de volledigheid hieronder een overzicht:

ProductPrijsaanpassing
Cloudlinux OS Shared (CentOS7)
€ 2,40
Cloudlinux OS Shared Pro (CentOS7)
€ 2,93

Wij vinden het vervelend om op een dergelijk korte termijn een dergelijke prijsaanpassing te moeten communiceren, helaas hebben wij dit niet in een eerder stadium kunnen doen omdat we deze informatie niet eerder voorhanden hadden vanuit onze leverancier. Heb je interesse om CentOS te upgraden? Neem dan contact op met onze Managed Services afdeling.

Ben je benieuwd of deze prijsaanpassing ook voor jou geldt? Via de 'Check license' tool van CloudLinux kun je dit gemakkelijk controleren.